UKM-camp i høstferie-uka!

Hip hop-dans, bandworkshop, teatersport, redesign, esport, media, unge arrangører og tegneserieskaping! Det blir tre dager med...

Hip hop-dans, bandworkshop, teatersport, redesign, esport, media, unge arrangører og tegneserieskaping! Det blir tre dager med fantastiske workshops, masse sosialt og opplevelser for livet! 🙂 

UKM Buskerud arrangerer en camp i Lier der man kan delta på ulike workshops. Dere kan søke på flere workshops, men vi vil gjerne at dere setter opp en prioritering i søknadsskjemaet. Hver deltaker følger samme workshop alle dagene. Det er lagt opp til fire workshop-økter, samt en visning siste dag for de som har lyst til å vise frem noe. Det vil selvfølgelig bli masse sosialt og gøy som vanlig! 

Trykk HER for å komme til påmeldingsskjema! Frist: søndag 26. september.

UKM-campen i Lier har kun plass til 90 deltakere totalt, så det er først til mølla som gjelder – helt til workshopene er fylt opp. Det vil si at du ikke er garantert plass før du får bekreftelse fra oss.

Overnatting blir frivillig, men de som ikke velger overnatting må skysses frem og tilbake av foresatte eller andre hver morgen og kveld. Anbefalt alder for deltakelse er 14-20 år.

SMITTEVERN:
Vi følger nasjonale og lokale retningslinjer og legger til rette for at det skal være trygt å delta på UKM-camp. Alle deltakere får informasjon i god tid pr epost. Det vil bli et informasjonsmøte på web i forkant for foresatte og deltakere for de som ønsker det.

Les mer og sjekk ut workshoppene på: UKM Buskerud-camp i Lier 8.-10. oktober 2021