Siste nytt!

Siste nytt om UKM er at alle fylkesfestivaler og landsfestivalen er avlyst, på grunn av Covid-19 pandemien.

Siste nytt om UKM er at alle fylkesfestivaler og landsfestivalen er avlyst, på grunn av Covid-19 pandemien. Men det betyr ikke at vi legger all UKM-aktivitet på hylla i 2020, det betyr bare at vi må finne nye måter å gjennomføre aktivitet på.

I Møre og Romsdal jobber vi med å tilpasse aktivitet til situasjonen samfunnet nå befinner seg i. Vi skulle egentlig ha gjennomført piloten for en ny modell for fylkesfestival i år, og hovedpoengene i den nye modellen tar vi med oss videre inn i de aktivitetene vi nå planlegger.

Ungdomsprodusentene er med oss i prosessen, og vi skal fortsatt skape de lærerike møteplassene med profesjonell veiledning. Vi kommer tilbake med mer informasjon og konkrete tilbud ganske snart!

I mellomtiden kan dere følge med på aktiviteten UKM Norge har satt i gang, for eksempel «Kunst i karantene», og «Live med UKM» som kommer til å bli sendt på onsdager framover.