UKM’ere! Gled dere til høsten!

Vi kjører igang fylkesfestival på annet vis! Smittevernrestriksjonene åpner fremdeles ikke for at vi gjennomfører...

Vi kjører igang fylkesfestival på annet vis!

Smittevernrestriksjonene åpner fremdeles ikke for at vi gjennomfører fylkesfestival på tradisjonelt vis, men vi skal ha aktivitet for det!

I høst blir det digitale workshops innenfor litteratur, gaming/spilldesign og foto. Dette tilbudet går først ut til deltakere i de kommunene som ikke fikk gjennomført lokalt UKM-arrangement i vår. Ved ledig plass åpner vi for påmelding fra hele fylket. Sjekk med din lokale UKM-kontakt hvordan du kan melde deg på (fra august/september).

Ganske mange kommuner fikk gjennomført lokalt arrangement i vår, og her har kommunene sendt inn en prioritert liste over nominerte deltakere. Hvem som blir videresendt blir klart til august, og disse får beskjed av sin lokale UKM-kontakt.

De videresendte blir samlet puljevis, ut i fra uttrykk og region, til å vise sitt innslag på en digital scene. Her blir det veiledning av profesjonell mentor underveis mens vi jobber prosess med innslaget fram til ferdig opptak. Opptakene blir satt sammen til en forestilling og sendt på nett på en gitt dato i høst.

Videresendte innenfor visuell kunst vil få mulighet til å vise kunsten sin i et digitalt galleri, som vil være åpent store deler av høsten.

Vi ser også på muligheten for å ha et eget UKM-rom i et digitalt ungdomshus, men enn så lenge kan dere benytte gruppen «UKM Møre og Romsdal deltakere» på Facebook for å holde kontakten med andre deltakere og dele av kreativiteten deres.

Ha en nydelig sommer så lenge, så ses vi kanskje i høst?

Hilsen Hanne
Produsent, UKM Fylkesfestival Møre og Romsdal