Påmeldingen våren 2021!

I år vil UKM Nærøysund bli digital, og det skjer i hele kommunen.

Innspilling blir gjort av oss som arrangerer UKM fra midten av mars til slutten av april, og så vil alt klippes sammen til Nærøysund sin helt egne TV-sending! I kategorien utstilling vil det bli en fysisk utstilling i tillegg til digital.

Du kan melde deg på med følgende:

Vise frem noe

 • Annet på scene
 • Cosplay
 • Dans
 • Film
 • Litteratur
 • Matkultur
 • Musikk
 • Teater
 • Utstilling

UKM er for ungdom og av ungdom, og for at vi skal lage UKM trenger vi også deg som vil filme og ta bilder, deg som vil styre lyd og lys, deg som vil jobbe backstage og med crew, og rett og slett deg som vil være med å lage UKM.

Bidra med noe

 • Arrangør
 • Konferansier
 • Media

Følg linken og meld deg på, vi gleder oss til å høre fra deg!

https://ukm.no/2021-naroysund-naroysund/