vis kart

Søn 22. mar kl. 18 22

UKM Nittedal

CULTURE ADMINISTRATION FLAME

les mer

Avlyst!

På grunn av kommunens restriksjoner omkring koronavirus-smitte, vil UKM Nittedal bli avlyst i år.

Velkommen til UKM-2020 i Nittedal! Arrangementet går av stabelen på Kulturverket Flammen søndag 22.mars kl. 18.00 Gratis inngang. Her vil dere få oppleve 120 unge deltakere mellom 10 og 20 år, som opptrer med sang, dans,, band, film og musikk, eller er med på en utstilling med bilder og objekter. Det blir en pause i selve forestillingen, med salg ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Velkommen til UKM-2020 i Nittedal!

Arrangementet går av stabelen på Kulturverket Flammen søndag 22.mars kl. 18.00

Gratis inngang.

Her vil dere få oppleve 120 unge deltakere mellom 10 og 20 år, som opptrer med sang, dans,, band, film og musikk, eller er med på en utstilling med bilder og objekter.

Det blir en pause i selve forestillingen, med salg av pølser, vafler, kaffe og brus.

Ca en fjerdedel av innslagene går videre til Akershus Fylkesmønstring. Hvilke innslag som går videre, legges ut på nettsiden i løpet av UKM-kvelden.

 

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer