VINSTRA VIDAREGÅANDE SKULE

Lør 15. feb kl. 18:00 - 22:30

Påmeldingen er åpen

Fristen går ut onsdag 1. januar kl. 23:59

Har du startet en påmelding, kan du logge inn og redigere den her

Start påmelding

Vinstra Vidaregåande skule

Kontaktpersoner for UKM-Midtdalen

Trykk her for glimt fra UKM Midtdalen 2019!    

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen. Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans. Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil. Les mer  

UKM midtdalen 2019

Av Signe Moen Bakke.   Fredags kveld kom mange av deltagerene, vi begynte da med å prate litt om hva som skulle skje videre. Alle fikk da ordnet seg inn på rommene de skulle ligge på, ettervært fikk vi samlet alle så vi kunne ha leker så alle ble kjent med hverandre. Når alle hadde brukt litt tid på å bli kjent med hverandre, var det på tide å få i seg litt mat. VI har også en kanin som maskot i UKM, men den ble borte så alle måtte begynne å lette vi fant den til slutt. Etter den spennende lete aksjonen hadde Thomas noen fine leker med oss, virket som at alle stor koste seg. Når det nermet seg legge tid virkert det som at mange var trøtte og slitene , men det var uansett god stevning med musikk,dans og latter. På morgningen på lørdag virket det som alle var spent alle har hatt lyd prøver og alle har fått god mat. Alle gleder seg til i kveld for det er da alt skjer! Bare å glede dere til de fine folkene som skal opptre!

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer