Ny kommune – hva skjer med UKM? Fra 1. januar blir vi Orkland kommune og det betyr også noen endringer i UKM-strukturen. Men fortvil ikke, mye blir også som før! Er det slutt på Meldal, Agdenes, Snillfjord og Orkdal UKM? Det kommer fortsatt til å bli arrangert lokalmønstring i alle de fire tidligere kommunene, men da med navn ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Ny kommune – hva skjer med UKM?

Fra 1. januar blir vi Orkland kommune og det betyr også noen endringer i UKM-strukturen. Men fortvil ikke, mye blir også som før!

Er det slutt på Meldal, Agdenes, Snillfjord og Orkdal UKM?

Det kommer fortsatt til å bli arrangert lokalmønstring i alle de fire tidligere kommunene, men da med navn ut ifra hvor arrangementet blir avholdt.
På de lokale mønstringene er det aldersgrense 10-19 år, og det er mulig å melde seg på i samme kategorier som tidligere. Du velger selv hvilken mønstring du vil delta på, men vi oppfordrer alle til å være med å fylle sitt lokale arrangement med innhold. Men om f.eks. datoen ikke skulle passe er det vel supert at du kan melde deg på en av de andre mønstringene? Det vil ikke være noe fagpanel og videresending fra lokalmønstringa, men du må delta på én av disse for å kunne delta på Orkland UKM, som blir hovedarrangementet.

Orkland UKM

Orkland UKM blir hovedarrangementet og avholdes etter de lokale mønstringene er avholdt. Aldersgrensa her blir 13-19 år, og som nevnt over må man ha deltatt på en av de lokale mønstringene for å få delta her. Ellers vil denne mønstringa være likt som dere kjenner UKM fra før, og det er herfra det plukkes ut ungdommer som skal representere Orkland på UKM regionfestivalen.