Oppmøtetidspunkter sceneinnslag UKM

Vi gleder oss til å vise frem et mangfold av ungdomskultur i kommunen!

Dato: lørdag 13. mars

  • Oppmøte er utenfor kulturhusinngangen på Orkland rådhus. Inngangen vil være låst og dere vil bli møtt av en vert som følger dere til oppakkingsrom/oppvarmingsrom. Det er viktig at alle møter til sitt oppmøtetidspunkt.
  • Det tar ca. 30-45 minutter fra du går inn til du er ferdig.
  • Det er satt av minimum 15 minutter til oppakking, stemming, oppvarming og andre forberedelser før man går på scenen på oppakkingsrommet/oppvarmingsrommet.
  • Det blir ikke pause mellom teknisk prøve/linjesjekk og innspilling, alt skjer «i ett». Det vil ikke være mulig å bytte tid med andre innslag, og det vil heller ikke være mulig å få mer tid enn det som blir oppsatt.
  • Alle som skal bruke lydfiler (f.eks. playback eller singback) må sende oss dette elektronisk senest mandag 8. mars.  Det kan være lurt å legge filen i sky og sende e-post med lenken, store filer kommer ofte ikke frem. Filer sendes Rolf på rolf.sather@orkland.kommune.no Strømming fra spotify/tidal på arrangementsdagen vil ikke være mulig, vi trenger en fil som kan lastes ned. Trenger du hjelp ta kontakt med Rolf på e-post snarest.
  • Alle opptak vil bli sendt på ukm.no og vil bli liggende ute som enkeltinnslag i etterkant. Tidspunkt er ikke bestemt ennå, men dere vil få beskjed når det er avgjort.
  • I år blir det ikke fagpanel og heller ikke videresending til fylkesmønstring.

Skulle det skje at du ikke kan møte på UKM-dagen, så må dette meldes fra om! Hold deg hjemme hvis du er syk.