UKM 2022

Endelig er det UKM igjen!

Sist UKM ble gjennomført i Orkland kommune ble det dessverre gjort uten publikum. Den digitale løsningen i 2021 ble godt tatt imot fra deltagerne, men vi ønsker publikum tilbake i salen. I 2022 kan vi igjen arrangere fire lokale UKM mønstringer og en kommunemønstring for Orkland kommune.

Unge arrangører

UKM er ingenting uten engasjement fra ungdommer. Har du lyst å være med på UKM eventyret, bestemme hvordan UKM skal være og skape en positiv opplevelse til deltagerne? Meld deg på som arrangør, konferansier eller media! Klikk deg inn der du ønsker å delta. Frist for arrangører 14.12.2021.

Påmelding scene og kunst

Det er kun påmelding som arrangør, konferansier og media som er åpne. Påmelding til scene og kunst åpner senere. Informasjon om dette kommer.