Deltagerinfo UKM 2023

Viktig informasjon til deltagere om gjennomføring av årets UKM!

Viktig informasjon til deltagere om gjennomføring av årets UKM!

Lørdag 4.mars, tekniske prøver.
Tekniske prøver er delt opp i to økter. Hver økt har sitt tidspunkt for oppmøte. Alle sceneinnslag skal være i salen og klare til å gjennomføre teknisk prøve til det tidspunktet dere er plassert under. Rekkefølge for innslagene blir publisert etter oppmøte på lørdag.

 • Økt 1: Oppmøte seinest 11.45. Økten varer fra 11.45-14.00.

  Innslag som er en del av denne økten (i tilfeldig rekkefølge): Likfinger, Icy & Victory, Søstrene sisters, Nora Søvik Feragen, Hanna Søvik Feragen, Spontan waves, Lea Angelica, Middags spesialen.
 • Økt 2: Oppmøte seinest 14.00. en varer fra 14.00-16.30

  Innslag som er en del av denne økten (i tilfeldig rekkefølge): Iselin Maritha, Emil HS, Berteband 2, Agdenes Skolekorps, Rayan Tusiime, Winnie Kontoh, Jonas and the clumsy humans, The ladies, Ariana og Sara.

Søndag 5.mars, forestilling.

11.30-12.00    Kunstutstillingen er åpen. Den stenges når forestillingene starter.
12.00-13.00    Forestilling første økt.  
13.00-13.30    Pause. Kunstutstillingen er åpen i pausen.
13.30-14.25    Forestilling andre økt
14.30-15.00    Diplomutdeling  

 • Dersom du trenger transport lørdag og/eller søndag må vi få beskjed senest onsdag 1.mars.
 • Alle som bruker playback eller har meldt på videoinnslag: Alle filer må sendes på e-post til rolf.sather@orkland.kommune.no senest torsdag 2. mars. Filer kan legges i sky (dropbox, google drive, o.l.) og med lenke tilsendt på e-post, eller det kan sendes lenke til spotify/youtube-klipp. Ta kontakt med Rolf Sæther på tlf 41646625 om du trenger hjelp.
 • Kunst må leveres innen 3. mars. Bilder, malerier, o.l. må være ferdig innrammet. Kunst kan leveres på Orkland rådhus, resepsjonen innen kl.15.00. Må merkes med tittel på verket, navn på deltager og telefonnummer. Ta med deg kunsten hjem etter UKM er over. Ta kontakt med Brit Angelsen, 97080278 om du trenger hjelp.
 • Diplomutdeling på scenen etter siste sceneinnslag, også for deltagere på utstilling.
 • Vi ber alle deltagere hjelpe oss å markedsføre arrangementet, for vi ønsker oss masse publikum!
 • Fagpanelet skal velge ut deltagere som skal representere Orkland kommune i UKM Regionfestival i Midtre Gauldal 28-30 april, alle deltagere som er født mellom 2003 og 2010. Gi skriftlig beskjed til oss dersom du IKKE ønsker å bli sendt til Regionfestivalen. Dette gjelder kun deltagere som er født mellom 2003-2010.

Vi gleder oss til å se innslagene deres og til et fantastisk show!

Hilsen Tone og Thuva 😊

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe.

tone.lokstad@orkland.kommune.no       922 31 899
thuva.hildrum@orkland.kommune.no     980 16 174