UKM UNGDOM

Vi har intervjuet to artister i UKM 2021: Tereza (15) og Matus (12). De er søsken som skal spille i lag på piano og cello.

Vi har intervjuet to artister i UKM 2021: Tereza (15) og Matus (12). De er søsken som skal spille i lag på piano og cello.

Vi har intervjuet to artister i UKM 2021: Tereza (15) og Matus (12). De er søsken som skal spille i lag på piano og cello. Sangen de spiller er en etyde de har øvd sammen i noen måneder.

«Har dere deltatt på UKM før?» spurte vi. «Jeg har deltatt alene før og jeg ville ha med broren min denne gangen.» svarte Tereza. Vi sporte om de var nervøse. Matus svarte med at han var ganske nervøs, men Tereza var ikke. Dette var den første gangen han deltok på noe slikt.

Grunnen de meldte seg på er fordi de ville spille mer sammen. Matus har akkurat lært seg en sang på celloen, og faren deres laget en komposisjon for pianoet. Dette var den perfekte muligheten til å vise fram det de kan.