Endelig klart for UKM 2022!

I år blir det regionfestival, og den skal være på Raufoss lørdag 23. april.

I år blir det regionfestival, og den skal være på Raufoss lørdag 23. april. Hit kommer det ungdom fra Gjøvik, Toten, Land og Hadeland. Denne lørdagen vil det bli opplegg fra morgen til kveld med ulike workshops, sosiale møteplasser, forestillinger og fest på kvelden. Det kommer også noen kjente artister!  

Påmeldingen er åpen frem til 1. april, og du melder deg på her: Regionfestival 2022 Gjøvik/Toten/Land/Hadeland

Hva kan du delta med på UKM?

UKM er kort fortalt små lokale festivaler hvor du mellom 13-20 år kan delta med alle slags kulturuttrykk. Danse, game, lage kostymer, synge, organisere, fotografere, male, designe, kveile kabler, filme, underholde eller skrive – for å nevne noe. På UKM kan du med andre ord gjøre det aller meste som har med kultur å gjøre, og litt til. Du kan enten vise frem noe du er god til, eller lære noe helt nytt. Både på, bak og rundt scena.

Foto: oa.no