UKM 2023

Planleggingen av årets lokale UKM-festival er i gang – og i år er det Gjøvik, Søndre Land, Vestre og Østre Toten som arrangerer...

Planleggingen av årets lokale UKM-festival er i gang – og i år er det Gjøvik, Søndre Land, Vestre og Østre Toten som arrangerer festival sammen. Stedet blir Mjølkefabrikken på Kapp, og datoene et fredag 17. mars (etter skoletid) og lørdag 18. mars.

Det blir to innholdsrike dager med aktiviteter av ulikt slag, workshops, forestillinger, kunstutstilling, god mat og masse sosialt.

Du kan allerede nå melde deg på om du har lyst til å være med som konferansier, media, arrangør, eller om du vil bidra med noe på scenen eller i utstillingen. https://ukm.no/2023-gjovik-sondreland-vestretoteukm-festivalpamjolkefabrikken2023forgjov/ 

Du kan også være med på workshopene og det sosiale uten at du deltar på selve mønstringen!

Hva er UKM?
UKM er i hovedsak små festivaler der du som er mellom 13 og 20 år kan delta med alle slags kulturuttrykk, som for eksempel synge, danse, game, lage kostymer, fotografere, male, tegne, designe, filme, underholde eller skrive. På UKM kan du altså bidra med det meste som har med kultur å gjøre – pluss litt til! Å være med på UKM gir deg muligheten til å vise frem noe du er god til, eller du kan lære noe helt nytt.