Tid for UKM!

Det er endelig tid for UKM igjen! UKM ser fremover, og i år skal vår lokalmønstring være sammen med Gjøvik, Vestre Toten og Søndre Land. Det er endelig tid for UKM igjen! UKM ser fremover, og i år skal vår lokalmønstring

Det er endelig tid for UKM igjen! UKM ser fremover, og i år skal vår lokalmønstring være sammen med Gjøvik, Vestre Toten og Søndre Land.

Foto: Taras Bezpalyi/Søndre Land kulturskole

Det er endelig tid for UKM igjen! UKM ser fremover, og i år skal vår lokalmønstring være sammen med Gjøvik, Østre Toten og Søndre Land. Sted for mønstringen kommer til å alternere fra år til år, og i 2024 er det kultursalen i Søndre Land som er stedet. Som vi gleder oss til å invitere regionen til den flotte kultursalen vår! Vi er i full gang med å planlegge en spennende dag fylt med workshops, forestillinger og sosialt samvær, så hold av lørdag 23. mars! Påmeldingen er startet og du melder deg på her: https://ukm.no/2024-gjovik-sondreland-vestretoteukm-fesstivalisondrelandforgjoviksondrel/ Påmeldingen er åpen frem til 10. mars, men ikke nøl med å melde deg på allerede nå.

Hva er UKM?

UKM er i hovedsak små festivaler der du som er mellom 13 og 20 år kan delta med alle slags kulturuttrykk, som for eksempel synge, danse, game, lage kostymer, fotografere, male, tegne, designe, filme, underholde eller skrive. På UKM kan du altså bidra med det meste som har med kultur å gjøre – pluss litt til! Å være med på UKM gir deg muligheten til å vise frem noe du er god til, eller du kan lære noe helt nytt. Ikke nøl med å melde deg på og vis frem det du kan!

Det vil bli satt opp buss for de som ikke har mulighet til å bli kjørt til og fra festivalen. Alle deltagere vil bli kontaktet angående dette etter påmeldingsfristen.

PS. Ønsker du å være med å opptre uten å være med i avgjørelsen om å bli sendt videre? Det er også mulig! Meld deg på via linken over, og skriv det når du legger inn påmeldingen. Ved mange interesserte er det de som ønsker å bli sendt videre som har førsteprioritet.