vis kart

Tor 16. jan kl. 19:00 20:30

UKM-festival, del 1

ØVRE EIKER BIBLIOTEK

Retningslinjer: – Aldersgrense for deltakelse i 2019 er 13 år (fra det året du fyller 13) til 20 år. – Det er mulig å registrere påmelding nå – og gjøre endringer i etterkant. – Alle kulturuttrykk er lov! Vi nevner i fleng: dans, musikk (sangere, band, instrumentalister osv.) sjonglering, teater, film, arrangør, slampoesi, band, kunst, foto osv. osv. – ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Retningslinjer:
– Aldersgrense for deltakelse i 2019 er 13 år (fra det året du fyller 13) til 20 år.
– Det er mulig å registrere påmelding nå – og gjøre endringer i etterkant.
– Alle kulturuttrykk er lov! Vi nevner i fleng: dans, musikk (sangere, band, instrumentalister osv.) sjonglering, teater, film, arrangør, slampoesi, band, kunst, foto osv. osv.
– Hvis man deltar med en gruppe, må aldersgjennomsnittet være mellom 13 og 20. Det vil si at det er mulig å ha med noen som er både yngre og eldre.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer