vis kart

Søn 29. mar kl. 12:00 21:30

Senja

SÁŽŽA SENJA NATURHUS OG MUSEUM

les mer

Avlyst!

UKM Senja - Utsatt til høsten!

Vi må utsette det planlagte arrangementet 29. Mars. Vi tenker og heier på de ungdommene som nå var klare til å delta.

Vi tror på muligheten til å kjøre en høstversjon av UKM!❤️ Kanskje kan hjemmedager benyttes til å lage helt nye kunstverk, lage en sang helt selv- inviter de du bor sammen med på hjemmekonsert- eller kanskje skal du prøve å lære deg noe du aldri før har gjort? Da kan et UKM Høst bli riktig spennende!

Fylkesfestivalen er vedtatt flyttet til høsten, slik at de lokale ukm kan avholdes i forkant dersom forholdene ellers ligger tilrette for det.

I år har fire kommuner blitt til en – SENJA!  Kommunemønstringa finner sted på Sážža – Senja natur- og kultursenter – 29. mars! Det vil være mulighet å møte oss i UKM, og få veiledning, på fire forskjellige UKM- Unge Kulturmøter  i forkant (I tidligere Berg, Torsken, Tranøy og Lenvik). Linker til disse arrangementene vil komme på ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

I år har fire kommuner blitt til en – SENJA!  Kommunemønstringa finner sted på Sážža – Senja natur- og kultursenter – 29. mars! Det vil være mulighet å møte oss i UKM, og få veiledning, på fire forskjellige UKM- Unge Kulturmøter  i forkant (I tidligere Berg, Torsken, Tranøy og Lenvik). Linker til disse arrangementene vil komme på siden her – men HUSK! Meld deg på selve UKM 29. mars! Det blir så bra! #javielskerukm – Påmeldingsfrist 15. Mars.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer