UKM Vesterålen 18. mars 2023

På UKM finner du dans, sang, musikk, gaming, stand-up og mange andre sceneuttrykk. Alt arrangert av og for ungdommer.

På UKM finner du dans, sang, musikk, gaming, stand-up og mange andre sceneuttrykk. Alt arrangert av og for ungdommer.

Ungdomsfabrikken har arrangert UKM siden 2014. På UKM (Ung Kultur Møtes) samler ungdom seg for å arrangere en storslått forestilling hvor ungdom står på scenen og arbeider i kulissene. UKM arrangeres i år lørdag den 18. mars 2023. Planleggingen skjer fra desember 2022 i regi av Ungdomsfabrikken. 

Ta kontakt med oss om du vil bidra til UKM. Du trenger ikke stå på scenen, det er store behov for arrangørcrew også: Vi trenger alt fra teknisk crew til plakatopphengere, snapchat-eksperter, fotografer, taco-kokker og altmuligmenn – ingen forkunnskaper er nødvendig! Det er selvsagt gratis å delta!

Kontaktinfo:
Kulturfabrikken Sortland: synnove.haugen@kulturfabrikkensortland.no – http://www.kulturfabrikkensortland.no