vis kart

11.mar kl. 14:00 14.mar kl. 21:00

Storfjord - Omasvuotna - Omasvuono

SKIBOTNHALLEN

les mer

Avlyst!

Beslutninga om å avlyse er for å hindre smitte av korona-virus

UKM lokalmønstring avlyses. Beslutninga om å avlyse er for å hindre smitte av korona-virus. Vi erstatter arrangementet med et digitalt UKM.

Hva betyr digitalt UKM?
UKM Storfjord ønsker gjerne å dokumentere alle innslag som er forberedt til årets lokalmønstring, både sceneinnslag og kunstinnslag. Derfor vil vi gjøre opptak av alle innslag. Musikkinnslag vil bli filmet i musikkbingene og danse- og teaterinnslag på scenen i flerbrukshallen. Kunstinnslag vil bli filmet sammen med kunstnerne. Det vil bli iverksatt ekstra hygienetiltak i forbindelse med opptakene.
Alle som er påmeldt som arrangører, enten sceneteknisk, som kunstmontør, konferansier, media e.l. vil bli delaktig i gjennomføringa av digitalt UKM.
Det vil bli satt opp en helt ny tidsplan for opptakene, og deltakerne vil bli kontaktet om tidspunkt. Det vil IKKE bli lørdag 14. mars 2020.
Det vil være frivillig for alle deltakerne om de vil være med på digitalt UKM. De digitale opptakene kan på et senere tidspunkt bli vurdert av fagpanelet med tanke på videresending til fylkesfestivalen.

Hva med fylkesfestivalen?
Når det gjelder fylkesfestivalen avventer UKM Arctic her situasjonen. Så snart vi har mer informasjon om hva som skjer med den, vil vi sende ut informasjon til alle deltakerne.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer