vis kart

Søn 29. mar kl. 13 17

Stovner

STOVNER ROCKEFABRIKK

les mer

Avlyst!

UKM Stovner er dessverre avlyst pga. koronaviruset.

Gjennomføring er ikke forsvarlig ift. myndighetenes føringer ang. arrangementer og ansamling av store menneskemengder.
Spørsmål kan rettes til stovnerrockefabrikk@gmail.com

UKM Stovner avholdes søndag 29. mars kl. 13:00-16:00 NB:*AVLYST* UKM Oslo undersøker nå mulighetene for å gjennomføre en form av UKM-mønstringer i løpet av høsten 2020, dette for å erstatte vårens avlysninger. Vi kommer tilbake med mer informasjon. Hvis du driver med musikk, dans, film, foto, teater, litteratur, trylling, slampoesi, cosplay eller noe helt annet så er UKM ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

UKM Stovner avholdes søndag 29. mars kl. 13:00-16:00 NB:*AVLYST*

UKM Oslo undersøker nå mulighetene for å gjennomføre en form av UKM-mønstringer i løpet av høsten 2020, dette for å erstatte vårens avlysninger.

Vi kommer tilbake med mer informasjon.

Hvis du driver med musikk, dans, film, foto, teater, litteratur, trylling, slampoesi, cosplay eller noe helt annet så er UKM noe for deg! Du kan også være med som arrangør, konferansier, tekniker eller journalist.

Alder: Du må være mellom 10 og 20 år for å delta på UKM Stovner, men du må fylle 13 i løpet av 2020 for å ha mulighet til å gå videre til fylkesmønstringen. Hvis du er med i en gruppe, må halvparten av gruppa være mellom 13 og 20 år. Noen av bidragene går videre til UKM-festivalen i Oslo. Denne avholdes 24.-26. april på Elvebakken VGS.
*Alle spørsmål vedr. UKM Stovner skal rettes til stovnerrockefabrikk@gmail.com

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer