Kva er UKM?

UKM står for UNG kultur møtast, og skal gi ungdom ein plass å vise fram det dei driv på med! Rockeband, dikt, trylling, triksing, sang, strand-up, hip-hop, dans, folkedans, skuespill, handarbeid, foto, design- kan det visast fram på ei scene

UKM står for UNG kultur møtast, og skal gi ungdom ein plass å vise fram det dei driv på med! Rockeband, dikt, trylling, triksing, sang, strand-up, hip-hop, dans, folkedans, skuespill, handarbeid, foto, design- kan det visast fram på ei scene eller ei utstilling kan du delta på UKM! Du kan delta aleine, i lag med ein venn, eller i ei gruppe. UKM er ein plass for å møte andre, ha det gøy, få inspirasjon, bli trygg, og øve seg på å stå på ei scene eller stå på ei scene eller delta på ei utstilling. Ingenting er for bra eller for å delta! 

UKM-Sula 2023 går av stabelen på Kulturskulen lørdag 25.mars kl. 18.00. (lydprøver fredag). Påmeldinga er åpen for ungdom mellom 12-20 år som vil delta. Alle som deltar vil få skrifteleg tilbakemelding frå eit fagpanel med råd og tips om korleis ein kan utvikle seg. Nokre bidrag vil bli vald ut av fagpanelet til å representere Sula på ein fylkesfestival for Møre og Romsdal.

Driv på med noko som kan stillast ut i ei utstilling eller visast fram på ei scene? Meld deg på UKM og vis kva du kan!