Informasjon til publikum

Over 60 påmeldte deltakarar på UKM-Sula i helga! For å få plass til publikum i Amfiet på Langevåg barneskule/kulturskulen har vi...

Over 60 påmeldte deltakarar på UKM-Sula i helga! For å få plass til publikum i Amfiet på Langevåg barneskule/kulturskulen har vi bestemt oss for å dele scene-programmet i 2 delar med 15 min pause mellom. Slik kan publikum velge å gå på del 1 eller del 2, og vi får plass til alle som vil sjå. Om nokon gjerne vil sjå begge delar går det sjølvsagt også bra. Forestilling del 1 består av nr 1-7 i programmet og startar kl 18.00 (dørene opnar kl 17.30) Forestilling del 2 består av Nr 8-13 i programmet og startar ca kl 18.45. Kunstutstillinga sjåast i inngangen! Inngang er gratis! Programmet ligg inne på denne sida. Trykk på UKM-Sula 2023 og så på program for å sjå det.