vis kart

17.apr kl. 12:00 19.apr kl. 15:00

UKM Regionfestival Trøndelag - Ørland

BJUGN KULTURHUS

les mer

Avlyst!

UKM Regionfestival i Trøndelag, Ørland 17.-19. april utsettes på ubestemt tid.

Basert på helsedirektoratets pålegg om å avlyse alle arrangementer med over 500 deltakere og folkehelseinstituttets nye retningslinjer for arrangementer må dessverre Trøndelag fylkeskommune, Ørland kommune og Namsos kommune avlyse den planlagte UKM Regionfestival i Trøndelag. Dette på grunn av arrangementets art og fare for smittespredning av koronaviruset.
Dette er svært beklagelig, først og fremst for alle deltagere, men også for alle andre involverte i arrangementet. Vi vil se på alternative løsninger fremover, men situasjonen er såpass uavklart per dags dato at ingen konkrete planer legges.
Vi blir å legge ut informasjon om at UKM Regionfestival er utsatt på våre UKM-sider, Trøndelag fylkeskommunes nettsider samt på facebooksidene «ung i Trøndelag» og (den siden som vi ikke har fått byttet navn på) «UKM Nord- Trøndelag».
Fint om dere i tillegg også får informert deltakerne via elektroniske hjelpemidler om at UKM Regionfestival inkludert arrangørdag er utsatt på ubestemt tid – og at dette er i tråd med å ta et felles dugnadsløft for å hindre videre spredning av koronaviruset. Ny informasjon vil komme i det situasjonen er mer avklart.

OBS:
• Angående videresending fra lokale arrangementer er det flott om videresending blir gjort, selv om man har gjennomført lokalt arrangement eller ikke, ut fra de kriterier og kvoter som er tilsendt. Opp til hver enkelt kommune å vurdere hvordan man gjør et utvalg til representasjon, dersom man ikke har fått gjennomført lokalt arrangement. På den måten kan vi både synliggjøre og rigge oss til et annet arrangement om dette blir aktuelt.
• Kunsten skal ikke leveres – ny dato og sted for dette vil bli annonsert.
• Arrangørdag utgår og ny dato for dette vil også bli satt i det situasjonen er mer avklart.
• Send inn også nominasjoner (unge arrangører), på lik linje med videresending av kunst, scene og film i arrangørsystemet.


  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer