Meld deg på UKM Trysil 2022

Helgen 11.-13. februar arrangerer ungdomsrådet i samarbeid med kulturavdelingen i Trysil kommune UKM.

Helgen 11.-13. februar arrangerer ungdomsrådet i samarbeid med kulturavdelingen i Trysil kommune UKM. Det planlegges for et tradisjonelt UKM i kulturhuset Hagelund med utstillingsåpning fredag 11. februar. Kick-off for deltakere fredag, lydprøver, kafe og workshop lørdag 12.februar og forestilling søndag 13. februar.

Dersom du driver med noe som kan stilles ut eller presenteres fra scenen eller via et lerret vil vi ha deg med. Vi ønsker å være en arena hvor ungdom i Trysil får mulighet til å vise hva de er opptatt av og driver med på fritiden. Hovedmålgruppen deltakere er ungdom fra 13-20 år, men du kan delta allerede fra du har fyllt 10 år.

Dersom du ønsker å synge eller spille og trenger backing kan du få mulighet til å delta med husbandet vårt – om du ønsker dette må du snarest mulig gi beskjed til kommunekontakten Beathe Sande på mail bhs@trysil.kommune.no.

UKM er gøy ! Meld deg på da vel!!