UKM – Helg!

Velkommen til UKM i Ullensaker! Kanskje du er god til å arrangere, danse, game, lage kostymer, synge, spille instrumenter, organisere, fotografere, male, designe, kveile kabler, filme, underholde eller skrive? Det er bare noen få av mange ting man kan gjøre på

Velkommen til UKM i Ullensaker!

Kanskje du er god til å arrangere, danse, game, lage kostymer, synge, spille instrumenter, organisere, fotografere, male, designe, kveile kabler, filme, underholde eller skrive? Det er bare noen få av mange ting man kan gjøre på UKM. Og hvis du ikke er god på noen av disse tingene, kanskje du har lyst til å lære det? Fredag 11. til søndag 13. mars arrangeres UKM i Ullensaker og du mellom 13-20 år (fra 10 år på kunst) kan være med både på, foran og bak scenen! Har du noe du har lyst til å vise frem eller bidra med? Meld deg på da vel 🙂

På UKM kan du gjøre det aller meste som har med kultur å gjøre, og litt til. Du kan enten vise frem noe du er god til, eller lære noe helt nytt. Både på, bak og rundt scenen. Kultur er ikke bare sang og dans. Å lage en TikTok, bygge et hus på Minecraft eller lage en sminkevideo er også kultur – og derfor også noe du kan gjøre på UKM! 

11. mars: Kunstutstillingen åpner (står frem til 21. mars)

12. mars: Dag for lydprøver og gratis konsert med p3 urørt-vinner, Rambow, på Atlas kulturarena (egen påmelding kreves via DM på Atlas.arena på Instagram, fra 13 – 20 år).

13. mars: kl. 14.00 Forestilling i Kong rakne, Ullensaker kulturhus.

Velkommen til UKM. Dette er ditt første innlegg. Rediger eller slett det, og start bloggingen!