Retrospillmessa + UKM= Sant!

UKM Sandefjord har inngått et samarbeid med den fantastiske Retrospillmessa! I år er den vanlige messa avlyst, men...

UKM Sandefjord har inngått et samarbeid med den fantastiske Retrospillmessa!

I år er den vanlige messa avlyst, men det vil bli kjørt et stort digitalt arrangement helgen 28. – 30. august og i den forbindelse ønsker vi ungdom fra hele Vestfold og Telemark velkommen som deltakere.

Hva kan du bli med på?

  1. Du kan melde deg på til å levere musikkinnslag som blir spilt inn på forhånd. Spesifikt: Det ønskes musikkinnslag som kan sendes mellom de store innslagene med veldig kjente folk fra spillverdenen, og det vil være seere over store deler av verden. NB!  Det MÅ være spill – musikk. Så har du lært deg å spille musikk fra Super Mario på klarinett, eller har bandet ditt øvd inn en låt fra et spill du liker? Eller kanskje du selv har skrevet en låt inspirert av et spill? Meld deg på! Hvilke dager det blir opptak får dere beskjed om når vi vet hvor mange som vil være med (det blir samme uke som sendingen).
  2. Som arrangør: Retrospillmessa jobber med å veilede og bidra til spennende oppdrag for unge arrangører. Her er det både vertskapsroller, kameraproduksjon og andre oppgaver dere kan bidra med.

Mer informasjon om Retrospillmessen og det digitale arrangementet kan du følge med på her: https://www.retrospillmessen.no/. Påmeldingsfrist for å delta med spillmusikk eller som arrangør er 31. juli.

Påmelding til ane.pedersen@sandefjord.kommune.no 😊