vis kart

24.apr kl. 16:00 26.apr kl. 16:00

UKM-festivalen i Vestland, Voss

VOSS KULTURHUS

les mer

Avlyst!

Som del av den nasjonale dugnaden mot smittespreiing av koronaviruset, vel Vestland fylkeskommune å avlyse årets fylkesfestivalar på Voss og i Måløy 24.-26. april 2020. Dette er eit førebyggjande tiltak i tråd med føre-var-prinsippet. Det kan verte aktuelt å gjennomføre arrangementa på eit seinare tidspunkt. Dette kjem vi tilbake til.

UKM-festivalen i Vestland på Voss 24.-26. april 2020 UKM festivalen Vestland skal vere den viktigaste møteplassen for ung kultur i Vestland. I 2020 er AKKS Bergen produsent for festivalen som vert arrangert 24. – 26. april på Voss Kulturhus. Kommunane  plukkar ut deltakarar på sine lokalmønstringar som skal representera kommunen på fylkesfestivalen. I tillegg til å ... Les mer
Spørsmål?

UKM-festivalen i Vestland på Voss 24.-26. april 2020

UKM festivalen Vestland skal vere den viktigaste møteplassen for ung kultur i Vestland. I 2020 er AKKS Bergen produsent for festivalen som vert arrangert 24. – 26. april på Voss Kulturhus. Kommunane  plukkar ut deltakarar på sine lokalmønstringar som skal representera kommunen på fylkesfestivalen. I tillegg til å vere deltakara på scene og med utstillingsarbeid kan ein også delta som konferansier, ung arrangør eller i UKM Media.

På UKM får du lov til å vere deg sjølv, og drive på med det du brenn for saman med andre kulturinteresserte ungdommar. Vi gledar oss til å ta dykk imot på Voss i april!

 

UKM-festivalen i Vestland på Voss foregår på same tid som festivalen på Måløy, og er til saman ein stor festival, men på to ulike områdar. Lurar du på kva festival du skal delta på? I 2020 følger vi dei gamle fylkesgrensane, så dersom din kommune tidlegare var i Hordaland, sognar du til UKM-festivalen i Vestland på Voss.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer