vis kart

Lør 15. feb kl. 17 19

UKM LOFOTEN

MEIERIET KULTURSENTER

UKM (Ung Kultur Møtes) er mange små festivaler i hele landet hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk. Her kan du ha det gøy, lære og møte andre som liker det samme som deg. I Lofoten arrangeres en felles UKM for Moskenes, Flakstad, Vestvågøy og Vågan på Meieriet kultursenter 15. februar. Du kan delta med ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

UKM (Ung Kultur Møtes) er mange små festivaler i hele landet hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk. Her kan du ha det gøy, lære og møte andre som liker det samme som deg.

I Lofoten arrangeres en felles UKM for Moskenes, Flakstad, Vestvågøy og Vågan på Meieriet kultursenter 15. februar. Du kan delta med f.eks teater,dans,musikk, kunst eller hva du vil. UKM er ingen vanlig konsert. Du kan også delta bak scenen, som arrangør og i kafèen om du ønsker det.

FRISTEN FOR Å MELDE SEG PÅ ER 10. FEBRUAR

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer