vis kart

27.mar kl. 15:00 29.mar kl. 17:30

UKM fylkesfestivalen i Buskerud

KONGSBERG MUSIKKTEATER

les mer

Avlyst!

Alle UKM fylkesfestivaler i Viken avlyses grunnet smitteforebyggende tiltak i relasjon til koronaviruset.

Kjære UKM-deltagere og andre involverte.

Basert på Folkehelseinstituttets nye retningslinjer for arrangementer har Viken fylkeskommune besluttet at UKM fylkesfestivalene i Viken 2020 (Buskerud, Østfold og Akershus) avlyses grunnet arrangementets art og fare for smittespredning av koronaviruset.
Dette er svært beklagelig, først og fremst for alle deltagere, men også for alle andre involverte i arrangementet. Vi vil se på alternative løsninger fremover, men situasjonen er såpass uavklart per dags dato at ingen konkrete planer legges.

Vi viser ellers til info fra Folkehelseinstituttet her:
https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-og-informasjon-til-andre-sektorer-og-yrkesgrupper/anbefalinger-ved--store-arrangementer-knyttet-til-koronasmitte-i-norge/

Har du spørsmål tilknyttet lokalt UKM og koronasituasjonen, ta kontakt med UKM-ansvarlig i din kommune.

For spørsmål angående fylkesfestival:
Elisabeth B. Knudsen: elisabeth.knudsen@musikk.no / 922 97 525
Ole Jørn Myklebust: ole.myklebust@musikk.no / 901 30 069

Vi beklager!

Vennlig hilsen UKM Buskerud

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer