UKM SpinOff finale – 9. mai

Er du en artist mellom 15 og 25 år, skriver egne låter og ønsker å spinne videre fra UKMs scener?

Meld deg på ditt lokale UKM– arrangement. Da kan du bli valgt ut som finalist til UKM SpinOff som er på St. Croix-huset i Fredrikstad 9. mai! Dette er Østfolds egen, uavhengige talentkonkurranse for låtskrivere og artister.

Vi ser etter musikktalenter i hele Østfold, og er du med kan du vinne: Singelutgivelse, mulighet til å spille på flere festivaler i Østfold og mentorordninger (artistutvikling).

Innspilling, utgivelse og promotering av singel:
Førstepremien er singelinnspilling, utgivelse og promotering av en singel. Singelen blir spilt inn i profesjonelt studio med produsenthjelp. Du får hjelp og veiledning til å gi ut singelen på alle digitale plattformer. Singelen skal promoteres gjennom et profesjonelt promoteringsbyrå.

Live- spilling på festivaler:
UKM Fredrikstad og UKM Østfold har kontakt med flere, store festivaler. Flere av SpinOff- finalistene blir valgt ut til spille på disse festivalene.

Mentorordninger:
Vi har premier i form av mentorordninger. Du kan settes i kontakt med coacher og artistutviklere som kan hjelpe deg videre på din artistkarriere.

Påmelding:
Alle SpinOff- deltakere må melde seg på UKM lokalt, og vil da bli vurdert for en «gullbillett» av det lokale fagpanelet. Da får du en unik mulighet til å gå direkte til SpinOff-finalen på St. Croix-huset i Fredrikstad 9. mai 2020.

Ønsker du ikke å opptre under UKM, må du likevel melde deg på UKM i din lokale kommune via UKMs påmeldingssystem. Der laster du opp låta som video eller Mp3. Så skriver du en kommentar at du ikke ønsker å opptre live, men at du melder deg på UKM SpinOff. En Jury går gjennom og velger ut artister fra disse påmeldingene.

Ikke utgitt materiale
Kravene for å delta i denne konkurransen er at opptreden må være laget og skrevet av deltageren selv (+ evt samarbeidspartnere). Låten kan heller ikke være utgitt tidligere på noen som helst plattform.

UKM SpinOff er utviklet av UKM Østfold, St.Croix-Huset og UKM Fredrikstad. Det er en videreføring av tidligere års «Jypling- konkurranse».