Bindende påmelding til “UKM Viken møtes i…” eventene

UKM-arrangementer er som oftest gratis, men med bindende påmelding.

UKM-arrangementer er som oftest gratis, men med bindende påmelding. Det vil si at hvis du melder deg på og deltar er alt gratis (hvis ikke annet står). Hvis du melder deg av i siste liten (under 3 uker før arrangement) uten gyldig grunn, sender vi en regning på 500 kroner.

Gyldig grunner for å melde seg av er sykdom og familiære forhold.

Hvorfor gjør vi dette?
Vi jobber for at deltakerne skal få en super opplevelse, og vi ønsker at arrangementet skal være gratis, så mange har mulighet til å være med. Når det er gratis å delta har vi erfaringer med at det kan være enkelt å melde seg av i siste liten fordi noe annet gøy dukker opp.

Når dette skjer, betyr det at noen andre, som vil dra på camp, kunne tatt plassen. Men fordi avmelding skjer rett før, så rekker vi ikke å rekruttere nye.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med påmeldingsansvarlig for arrangementet du har meldt deg på.