Festival produsent

Hva vil det egentlig si å være UKM-produsent?

Som produsent har du  ansvaret for mange oppgaver før og under UKM-festivalen. Alt fra å sørge for at det er mat på bordet til at artistene er på scenen til rett tid. Det er en jobb som noen dager kan kreve mye av deg, men det er absolutt verdt det. Du vil lære masse om hvordan man organiserer festival og det er veiledere som vil gi deg tips og råd underveis.

Å være produsent er det morsomste jeg har gjort

Gutt 17 år

Ukene før festivalen

Hemmeligheten bak et vellykket arrangement er god planlegging. Artister skal ha informasjon, hvilket tema skal festivalen ha, og hvordan mat skal bestilles? Dette er spørsmål du skal hjelpe oss å finne svaret på. Vi lager mindre arrangementer i ukene før festivalen slik at du får erfaringen du trenger. Her er det rom for prøving og feiling og hvis du har noen sprø ideer er dette tiden for å teste de ut!

Foto: Martin Halvorsen

Under festivalen

Det er viktig at gjestene blir tatt imot på en hyggelig måte og at de får informasjonen de skal ha. For å være sikre på at festivalen flyter så godt som mulig sørger vi for alt er på plass før showstart. Med andre ord så er produsentens rolle superviktig for gjennomføringen av festivalen.