Hei og velkommen til å bli med på UKM /KONSERT  på  Tobias jorde i Birkenes.  2021 blir, pga korona-epedemien, et annerledes UKM-år i Birkenes. Egentlig hadde vi satt av fredag 11.juni til skolekonsert på dagtid og UKM scene på kveldstid. I dag, på møte sammen med kulturskolen, har vi valgt å endre noe på konseptet. Vi ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Hei og velkommen til å bli med på UKM /KONSERT  på  Tobias jorde i Birkenes. 

2021 blir, pga korona-epedemien, et annerledes UKM-år i Birkenes. Egentlig hadde vi satt av fredag 11.juni til skolekonsert på dagtid og UKM scene på kveldstid. I dag, på møte sammen med kulturskolen, har vi valgt å endre noe på konseptet. Vi slår sammen de to arrangementene og lager en felles UKM/skolekonsert fredag 3.september kl 11 på Tobias jorde. Det kommer cirka 600 elever så det blir et stort publilkum. Det vil også være anledning for andre å se på forestillingen.  
Påmeldingsfristen for sceneinnslag er nå satt til 25.august. Det er flott at det er påmeldt innslag allerede! 
Alt som kan vises fra en scene helst under 4-5 minutter av sang, film, dans, monolog, rap, band, instrument, turn, show m.m. kan
meldes på.

Agder fylkeskommune vil også lage til et fylkesarrangement til høsten der innslag fra de ulike kommuner kan bli med. Vi gleder oss til å se hva dere vil bidra med!

Dere kan bruke musikk dere laster ned og da må dere ta den med på en minnepenn. Det kan  også være mulig  å synge/danse  med band (Ta kontakt med Wenche på mobil 99527447 i så fall)