vis kart

Lør 12. jun kl. 16 19

UKM Lier Festival

UNGDOMSHUSET V2

VELKOMMEN TIL UKM LIER FESTIVAL 2021!  Når: 12. juni kl. 16.00 – 19.00Hvor: Utenfor Ungdomshuset V2 i Lierbyen Velkommen som publikum til UKM Lier der ungdom lager show på scenen! Det er GRATIS å være publikum – vi registrerer deg ved inngangen.  Vi har i år TO FORESTILLINGER! En som starter kl. 16.00 og en kl. 17.30 – ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

VELKOMMEN TIL UKM LIER FESTIVAL 2021! 

Når: 12. juni kl. 16.00 – 19.00
Hvor: Utenfor Ungdomshuset V2 i Lierbyen

Velkommen som publikum til UKM Lier der ungdom lager show på scenen! Det er GRATIS å være publikum – vi registrerer deg ved inngangen. 

Vi har i år TO FORESTILLINGER! En som starter kl. 16.00 og en kl. 17.30 – finn programmet på denne siden. 

Etter UKM forestillingene er det konsert for ungdom mellom 13 -25 år kl. 20.00 med bandene Blomst IL og Hagle. GRATIS og RUSFRITT arrangement, med begrensede plasser – meld deg på her: https://admin.pameldinger.no/event/hvotpz 

Man går ikke «videre» til noe region eller landsmønstring i år dessverre. 

HÅPER VI SER DEG!

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer