Lør 13. feb kl. 12 18

Randaberg og Kvitsøy

VAREN - TORVMYRVEIEN 22, 4070 RANDABERG

UKM er et nettverk av små lokale arrangement og møteplasser hvor ungdom kan delta med alle slags kulturutrykk, men også stedet for deg som er interessert i sceneteknikk, arrangering, journalistikk, foto, videodokumentar, programmering og webdesign.   Kultur omfatter det meste av det vi mennesker er i stand til å skape med kropp sjel og kreativitet. Her fins det ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

UKM er et nettverk av små lokale arrangement og møteplasser hvor ungdom

kan delta med alle slags kulturutrykk, men også stedet for deg som er interessert i sceneteknikk, arrangering, journalistikk, foto, videodokumentar, programmering og webdesign.

 

Kultur omfatter det meste av det vi mennesker er i stand til å skape med kropp sjel og kreativitet. Her fins det ingen begrensninger – bare muligheter.

 

Ungdommer mellom 10 og 20 år kan delta lokalt. De over 13 år kan gå videre.

 

UKM er en anledning til å treffe andre, vise hvem du er, hva du kan og hva du liker å gjøre. Kanskje det blir begynnelsen på et eventyr? Uansett er det en opplevelse du ikke vil gå glipp av – og som du vil huske lenge. Det kan vi garantere. Vi ser at mange som deltar blir med år etter år.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer