vis kart

11.jan kl. 18:00 28.mar kl. 22:00

UKM Trondheim 2021

KULTURSENTERET ISAK

UKM Trondheim 2021 kommer til å foregå i februar og mars. UKM skal være en arena for å lære noe nytt og der du får utvikle det du allerede kan gjennom veiledning, kurs og workshops. Det blir også en arena der du viser fram det du driver med gjennom film, strømming, foto og live visninger. Det ... Les mer

PÅMELDINGSFRISTER

 1. FEB
  28

  Annet på scene, cosplay, dans, dataspill, film, litteratur, matkultur, musikk, teater og utstilling

 2. JAN
  31

  Arrangør, konferansier og media

Har du startet en påmelding, kan du logge inn og redigere den her

Spørsmål?

UKM Trondheim 2021 kommer til å foregå i februar og mars. UKM skal være en arena for å lære noe nytt og der du får utvikle det du allerede kan gjennom veiledning, kurs og workshops. Det blir også en arena der du viser fram det du driver med gjennom film, strømming, foto og live visninger. Det skal også være en sosial møteplass der man møter flere med samme interesser og får nye venner.

Det siste året har alle blitt nødt til å ta i bruk nye plattformer og løsninger for å gjennomføre mange aktiviteter. På UKM 2021 mikser vi alt som fungerte bra fra før med det vi nå har lært – sånn at det å være med på UKM blir enda mer lærerikt, når ut til flere og presenterer de ulike kulturuttrykkene på den måten som egner seg best!

Vil du være med på å produsere UKM? Vi søker deg som har lyst til lære mer om promotering, artisthåndtering, videoredigering, programlederrollen, teknikk, podcast, streaming, arrangering og MYE mer!

Påmeldingen er i gang, så det er ingen ting å vente med! Både deltakere og arrangører melder seg på via denne linken:
https://ukm.no/2021-trondheim-ukmtrondheim/

Les mer om UKM Trondheim her

 1. Hva er UKM?

  Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

  Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

  Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

  Les mer