KULTURSENTERET ISAK
5.
mars

Påmeldingen er åpen!

Påmeldingsfristen går ut fredag 23. februar kl. 08:00

Start påmelding

Lokalmønstringen i Trondheim blir 5.- 16. mars.

5.- 10. mars: generalprøver, workshops og bli kjent.

12.- 16. mars: forestillinger.

Mer info kommer.

__________________________________________________________________________

Velkommen på samling for unge arrangører på kultursenteret ISAK mandag 11. desember kl. 18:30- 21:30. 

 

Vil du være med og lage et kulturarrangement for ungdom? Lurer du på hva UKM er, hva man driver på med og hvordan det er å være med å arrangere Trondheims kuleste kulturfestival?

Denne kvelden samler vi dere som vil være med i arrangørgruppa for UKM Trondheim. Du får bli kjent med andre ungdommer, får vite mer om UKM og hva du kan gjøre. Det blir omvisning på ISAK og til slutt blir det pizza, pepperkaker og gløgg!

Du kan jobbe som artistvert, publikumsvert, tekniker på lyd/lys, konferansier, med dekor og trivsel eller i UKM Media. Vi trenger ungdommer til alle disse gjengene!

Litt mer om de ulike rollene:

  • UKM Media er en gjeng med ungdommer som dokumenterer og markedsfører UKM gjennom film, foto og skriftlige saker. Vi finner de gode historiene og viser hva som skjer i løpet av mønstringen.
  • UKM dekor og trivsel er en gjeng med ungdommer som skal dekorere hele huset i UKM-dekor. Vi samarbeider tett med UKM Media og er med på å spre glede og varme rundt oss.
  • UKM Teknikere lærer seg å styre lyd og lys, og rigge opp en scene til ulike artister og kulturuttrykk. UKM Teknikere planlegger og gjennomfører det lyd- og lystekniske på UKM lokalmønstringen.
  • UKM artistverter tar vare på artistene før og etter opptreden og lager en kul backstage.
  • UKM publikumsverter sørger for at publikum får en god opplevelse hele veien fra de kommer inn til de går hjem. Vi har fokus på sikkerhet, orden og trivsel.
  • UKM konferansier sørger for å binde showet sammen, skape liv og presentere artistene på en god måte på scenen.

UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen!

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer