UKM digital Verdal 2021

Endelig har vi fått ferdig UKM-showet i sin helhet og vi publiserer den i dag lørdag 22.

Endelig har vi fått ferdig UKM-showet i sin helhet og vi publiserer den i dag lørdag 22. mai på UKM Verdals nettside. Dette er resultatet av film og lydproduksjonen vi gjorde i lydhagen 1. og 2. mai, med 49 deltakere på 17 sceneinnslag og 3 kunstnere med til sammen 9 innslag. Årets lokalmønstring ble noe utenom det vanlige på grunn av koronarestriksjoner, men vi fikk gjennomført det med flotte bidrag fra ungdommen både på scene, på lerret og i arrangørstab.  

Ellers har vi hatt lite publikum og ønsker gjerne bidrag fra seere. Vipps-nummer står øverst i bildet på sendingen. Inntektene vil bidra til å dekke de ekstraordinære utgiftene vi har hatt i år. Vi stiller også i år med fagpanel, som vil se filmen og gi alle deltakere en tilbakemelding. Når det gjelder opptak, kan deltakere som ønsker få tilsendt film av sitt innslag. Da gjenstår det bare å si god fornøyelse til alle dere som skal se på. Spill av på et godt anlegg for god lyd og bilde og del gjerne i sosiale medier.