16.apr kl. 19:00 17.apr kl. 19:00

UKM-stream Østfold april 2021

 

UKM Østfold sender live på Twitch med Morten Westgaard som programleder. Du får se innslag fra hele Østfold, en del live-intervjuer og deler av programmet sendes også fra ungdommens kulturhus i Sarpsborg med programlederne Sindre og Aurora. Logg deg Twitch klokka 19:00 fredag 16. april, https://www.twitch.tv/ukmostfold
Spørsmål?

UKM Østfold sender live på Twitch med Morten Westgaard som programleder. Du får se innslag fra hele Østfold, en del live-intervjuer og deler av programmet sendes også fra ungdommens kulturhus i Sarpsborg med programlederne Sindre og Aurora.

Logg deg Twitch klokka 19:00 fredag 16. april, https://www.twitch.tv/ukmostfold

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer