Nå er det bare å glede seg!! En liten utsettelse betyr ingenting. Endelig kan vi starte planlegging av UKM lokalmønstringen og samles i igjen (håper jeg)!!  Jeg har åpent påmeldingen, så dere kan melde dere på. Fredag 11.mars blir det workshops og forberedelser fra kl.14.30, oppmøte i Åmot kulturhus. Det blir ulike kurs/aktiviteter som du kan være med på ... Les mer
Spørsmål?

Nå er det bare å glede seg!! En liten utsettelse betyr ingenting. 
Endelig kan vi starte planlegging av UKM lokalmønstringen og samles i igjen (håper jeg)!! 

Jeg har åpent påmeldingen, så dere kan melde dere på.

Fredag 11.mars blir det workshops og forberedelser fra kl.14.30, oppmøte i Åmot kulturhus. 
Det blir ulike kurs/aktiviteter som du kan være med på (se egne påmeldinger) på fredag, og kl. 18.30 blir det taco i kafeen. 

Lørdag 12.mars møtes vi kl.11.30 for å starte med lydprøver. Kl.15.00 blir det åpning  av kunstutstillingen i Galleri Alida, og sceneforestillingen starter rett etter det . 

Du kan melde deg på fra du er 10 år, men du kan ikke delta på fylkesmønstring før du er 13 år. 

På lokalmønstringen kan du delta med nesten hva som helst. Sang, dans, band, teater, spille et instrument, som konferansier, vise en film, lese et dikt eller en novelle, turne, trikse eller sjonglere her er mulighetene mange. Og kunst, men se egen påmelding. 

Oppmøte

kl.14.30 på fredag i kafeen på kulturhuset, da får alle servert litt mat.
Kl.15.00 starter/workshopene/kursene (se egen påmelding). 

Oppmøte kl.11.30 på lørdag. Da blir det lydprøver for scenedeltagerne. 
UKM-forestillingen starter kl.15.00 og tar ca 2 timer. Opprydning etterpå. 

På lørdag vil det variere litt når folk må møte opp, så avtal med Hanne eller den voksne du er sammen med på fredagen. 

Mat

Fredag får dere servert noe enkelt å spise kl.14.30 og taco kl.18.30.
Lørdag er det lunsj kl.14.00.

Hvem kan være med?

Du kan melde deg på fra du er 10 år, men du kan ikke delta på fylkesmønstring før du er 13 år. Det vil være ungdom som har deltatt på scenen, bidratt med kunst, lys/lys teknikere, scenearbeidere og arrangører som får mulighet til å representere UKM Åmot på fylkesmønstringen i april. For å bli plukket ut til dette, ser vi på engasjement og innsats gjennom helga. Disse ungdommene får beskjed i etterkant om de får være med eller ikke. Det er voksne som er med gjennom helga som er med å gir en vurdering. 

Husk at du kan delta i flere kategorier, på scenen, som kunstner i tillegg til å stå på scenen eller jobbe som scenearbeider eller med lys/lyd, eller gjøre andre ting om du ønsker det. Bare ta kontakt med meg, om du ønsker å gjøre flere ting. Slik at vi får det riktig i innmeldingen. 

Vi trenger også ungdom som vil dekorere scenen, selge billetter, dele ut program, hjelpe til med mat osv. Bare ta kontakt med Hanne før du melder deg på, så finner vi ut av det sammen!! 

Ta kontakt med Hanne K. Medlien 90612844, om det er noe du lurer på i forhold til påmeldingen. Kunstutstillingen har sin egen påmelding.