Velkommen til gaming på UKM Er du interessert i gaming? På UKM ønsker vi å vise hvor spennende, lærerikt og sosialt det kan være å spille sammen med andre. Vi vil kjøre opplæring og kamper i spennende spill, og ha det gøy sammen. Spillingen vil foregå i lille kinosalen i Åmot kulturhus, hvor det også blir mulig ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Velkommen til gaming på UKM

Er du interessert i gaming?

På UKM ønsker vi å vise hvor spennende, lærerikt og sosialt det kan være å spille sammen med andre. Vi vil kjøre opplæring og kamper i spennende spill, og ha det gøy sammen. Spillingen vil foregå i lille kinosalen i Åmot kulturhus, hvor det også blir mulig å være tilstede og se på kampene og ha det gøy med andre!

De som ønsker kan komme til kulturhuset kl.14.30 for en liten matbit og henge litt før det blir gaming. 

Kl.16.00 – 18.00

Vi begynner først med et spill som passer for alle aldre: Fall Guys!

Her skal spillerne konkurrere mot hverandre i store, fargerike hinderløyper og det er om å gjøre å være først i mål! De tregeste lagene blir eliminert, til ett lag kommer seirende ut!

 Kl.18.00-18.30

Blir det servert taco alle i kjellerkafeen.

Kl.18.30-20.30

Etter middagen går vi over til et av verdens mest spilte spill, Fortnite (aldersgrense 13 år)! Her blir det mulighet til å kunne logge på med egen bruker for de som har det. Fortnite spilles som et «Kongen på haugen» spill med lag på inntil fire, med totalt 100 spillere per kamp.

Her begynner man med bare en hakke. Videre må man finne utstyr ute i verden, og høste materialer for å bygge festningsverk for å beskytte seg mot andre spillere. Bare fantasien setter grenser for hva man klarer å få til! Her blir det også mulig for de som har Fortnite installert på telefonen å prøve å bli med i spillet til de som deltar på PC!

Vi sees på Ungdommens Kulturmønstring!