Velkommen til The Woods!  Vi inviterer deg som er interessert i musikk og/eller liker å synge til en workshop hos oss, der vi skal gjøre følgende.  Kl 14.30 – Åpent for alle Introduksjon til lydstudio. Hva gjør vi her og hva slags utstyr bruker vi. Vi viser frem et prosjekt og forklarer hele veien fra ideen kommer til ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Velkommen til The Woods!

 Vi inviterer deg som er interessert i musikk og/eller liker å synge til en workshop hos oss, der vi skal gjøre følgende.

 Kl 14.30 – Åpent for alle

Introduksjon til lydstudio. Hva gjør vi her og hva slags utstyr bruker vi. Vi viser frem et prosjekt og forklarer hele veien fra ideen kommer til låta er ute på Spotify.

Kl ??  – Innspilling

Noen deltakere som Hanne har kontakt med på forhånd blir med inn i studioene for å gjøre sin egen versjon av en låt. Vi deler inn i 2 grupper på 2-3 personer.  

Krav til forberedelse

Finn 2-3 låter du har lyst til å synge, der instrumentalversjon finnes på Spotify eller YouTube. Sammen finner vi ut hvilken låt som du synger best, og spiller inn denne. Øv masse slik at både toner og uttale blir bra. 

Om oss

The Woods er et kreativt kollektiv som består av 10 låtskrivere og produsenter med mer enn 50 millioner streams bak seg. Våre produsenter jobber i mange ulike sjangere og har gjort alt fra russelåter til pop for radio og TV. 8 av låtene i Melodi Grand Prix de siste to årene har kommet fra Rena! 

The Woods arrangerer både åpne og lukkede låtskrivertreff i Norge og utlandet, og nå gleder vi oss til å treffe deg! Velkommen!

Ta med mat og drikke til eget behov denne dagen.

Kl.18.30 blir det servert taco til alle. Velkommen!