Kjære kunstner! Her kan du melde deg på med dine kunster til kunstutstillingen vår.  Det blir utstillingen i Galleri Alida i Åmot kulturhus. Vi henger opp kunsten på fredag 11.mars fra kl.15.00. Du kan delta med så mange kunstverk du ønsker. Og husk at kunst er ikke bare et bilde som henger på veggen. Det kan være noe ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Kjære kunstner!

Her kan du melde deg på med dine kunster til kunstutstillingen vår. 

Det blir utstillingen i Galleri Alida i Åmot kulturhus.

Vi henger opp kunsten på fredag 11.mars fra kl.15.00. Du kan delta med så mange kunstverk du ønsker. Og husk at kunst er ikke bare et bilde som henger på veggen. Det kan være noe du har snekret, sydd, strikket, keramikk, masker, en frisyre, et dikt/ novelle eller eventyr. Som du skjønner, her er det alle muligheter. Det er alt du selv definerer som kunst. 

Husk at du kan delta som kunstner i tillegg til å stå på scenen eller jobbe som scenearbeider eller med lys/lyd., eller gjøre andre ting om du ønsker det. Bare ta kontakt med meg, om du ønsker å gjøre flere ting. Slik at vi får det riktig i innmeldingen. 

Oppmøte

kl.14.30 på fredag i kafeen på kulturhuset, da får alle servert litt mat.
Kl.15.00 starter jobben med oppheng og klargjøring i Galleri Alida.  Vi skal lage en bildepresentasjon av all kunsten, så alt må henges opp og plasseres i galleriet på fredagen. 

Oppmøte kl.11.30 på lørdag. På dagtid blir det forberedelser og lydprøver. Hvis ikke må dere være på plass kl.14.00 for å være klar til åpningen av kunstutstillingen kl.15.00.  

Mat

Fredag får dere servert noe enkelt å spise kl.14.30 og taco kl.18.30.
Lørdag er det lunsj kl.14.00.

Vi håper at det er greit for dere at kunstutstillingen henger oppe litt etterpå, dette er selvfølgelig helt frivilling, men det er for at flest mulig skal få se hva dere har laget.