Vi oppfordrer  barn og unge mellom 10-20 år å melde seg på UKM 2022 som blir i Birkeneshallen fredag 25. mars (OBS! NY DATO) Vi satser på å få til et skikkelig profft og flott UKM arrangement igjen etter at det ikke ble noe i fjor pga koronaepidemien. Driver du med dans, musikk, sang, teater, litteratur, sjonglering, ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Kontaktpersoner

Vi oppfordrer  barn og unge mellom 10-20 år å melde seg på UKM 2022 som blir i Birkeneshallen fredag 25. mars (OBS! NY DATO)

Vi satser på å få til et skikkelig profft og flott UKM arrangement igjen etter at det ikke ble noe i fjor pga koronaepidemien.

Driver du med dans, musikk, sang, teater, litteratur, sjonglering, trylling osv. er det bare å melde seg på. Selvfølgelig satser vi også i år på stor kunstmønstring så hiv deg rundt med malekost, blyanter, tusjer  eller kullstifter og lag bilder og malerier du kan stille ut på UKM. Lager du skulpturer eller tar foto er du også hjertelig velkommen til å levere inn! HÅPER DU BLIR MED?

Hvis du har problemer med å få meldt deg på via www.ukm.no kan du sende en mail eller sms til wenche.flaa.eieland@birkenes.kommune.no eller mobil 99527447.