Musikk-kappløpet er tilbake! Hva er musikk-kappløpet? Musikk-kappløpet er et arrangement for artister og band i alderen 13-20 år i oppstartsfasen av sin karriere. I løpet av fem dager skal deltakere lage en ny låt og spille en inn en demo av denne i Hemmingstad Kultursenters eget lydstudio. Målet med arrangementet er å skape et større fellesskap og miljø ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Kontaktpersoner

Musikk-kappløpet er tilbake!

Hva er musikk-kappløpet?

Musikk-kappløpet er et arrangement for artister og band i alderen 13-20 år i oppstartsfasen av sin karriere. I løpet av fem dager skal deltakere lage en ny låt og spille en inn en demo av denne i Hemmingstad Kultursenters eget lydstudio.

Målet med arrangementet er å skape et større fellesskap og miljø rundt musikken og hjelper artister og band til å få erfaring i låtskriving og studioarbeid. Deltakere får denne uken være med på forskjellige workshops og får veiledning av mentorer gjennom hele uken.

 

Etter bidraget fra artistene er levert inn går et fagpanel gjennom låtene som og kårer en vinner.

Kan jeg melde meg på med noe annet enn musikk?

Ja! Vi synes bare det er kjekt om du har lyst til å være med å dokumentere Musikk-kappløpet med enten film, foto eller kanskje du vil være med som scenearbeider eller konferansier? Her er det bare til å melde seg på.

Hvem er årets mentorer?

Stay tuned… 🤘

Hvem er i årets jury?

Det sier vi ingenting om. Vi kan jo ikke ha noen som prøver å smiske med juryen vår 🤫

Hvem er premien?

Premien er 10 000 kr i verdi inspilling hos ABC Studio i Etne. ABC Studio er ett av de beste lydstudioene i hele Norge og har hatt mange kjente artister innom for å spille inn sin musikk hos dem.