alert

Avlyst!

Vi må dessverre avlyse, men jobber for å få til ny dato i august

15. juni  18:00-20:30 arrangerer Movementum gratis workshops med Victor Prag. Workshopen vil fokusere på breakdance og være på åpen nivå. Det vil si at uansett bakgrunn eller erfaring kan du melde deg på!  Victor Prag har vært regjerende norgesmester siden 2019 og dermed vunnet tittelen to ganger. Victor har også representert Norge på flere av verdens ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Kontaktpersoner

15. juni  18:00-20:30 arrangerer Movementum gratis workshops med Victor Prag. Workshopen vil fokusere på breakdance og være på åpen nivå. Det vil si at uansett bakgrunn eller erfaring kan du melde deg på! 

Victor Prag har vært regjerende norgesmester siden 2019 og dermed vunnet tittelen to ganger. Victor har også representert Norge på flere av verdens største konkurranser der han har flere plasseringer blant de åtte beste i verden. I 2019 endte han på 18. plass på den totale verdensrankingen (nå avviklede Undisputed World Bboy Series). I tillegg til å være utøvende danser, har Victor undervist breaking i ti år. Han har oppfostret elever som allerede – i en alder av 14 år – er blant de beste i landet og har stått på verdens største scene for breakegrupper under Battle of the year 2019. 

Dette er en av flere gratis workshops som kommer – så følg med videre for mer info. Vi tilbyr også gratis utlån av dansesalen, om du er alene, men en venn eller har med deg hele gjengen spiller ingen rolle, gratis er det uansett.