Tirsdag 11. oktober og onsdag 12. oktober kommer musikerne Kevin Carter, Daniel Louella og Andre 2000 på besøk til Underground – Gulset for å holde ett todagers musikkproduksjonskurs. Dette er et kurs for deg interessert i hiphop, rap, trap, elektronisk musikk mm. mellom 13 og 20år i Grenland. Kurset trenger ingen forkunnskaper; dette er både for deg ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Kontaktpersoner

Tirsdag 11. oktober og onsdag 12. oktober kommer musikerne Kevin Carter, Daniel Louella og Andre 2000 på besøk til Underground – Gulset for å holde ett todagers musikkproduksjonskurs.

Dette er et kurs for deg interessert i hiphop, rap, trap, elektronisk musikk mm. mellom 13 og 20år i Grenland.

Kurset trenger ingen forkunnskaper; dette er både for deg som aldri har vært borti produksjon, og for deg som har studert dette på VGS eller holder på med det på hobby-basis.

Vi bruker enkle, gratis og tilgjengelige programmer innledningsvis for å lære «the basics». Deretter får dere prøve Logic pro i vårt studio.

Dere vil lære alt fra å bygge opp og programmere beats, skrive tekst og skape historier og innhold, spille inn vokallinjer, programmere instrumenter og sample i deres låter.

Iløpet av kurset er målet at vi produserer låter som fremføres på en konsert på Underground.

Det er lurt å ha med egen laptop å jobbe på. Det går helt fint med din skolelatop om ønskelig.

Tirsdag 11.10 – 14:00 – 18:00
Onsdag 12.10 – 12:00 – 17:00 + konsert 19:00.

Dette er for deg mellom 13-20 år.