Skien og Porsgrunn

Ung Kultur Møtes – Porsgrunn og Skien 2020

På grunn av regjeringens nye tiltak for å forhindre smitte av covid-19 utsetter vi de siste UKM-arrangementene i Porsgrunn og Skien. Vi følger regjeringens oppdateringer og setter opp nye datoer når det lar seg gjøre. Om vi ikke får til utstilling og filmvisning  før fylkesfestivalen ser vi om vi får til en digital utstilling og visning! 🙂

Ang. fylkesfinalen i Ælvespeilet 17-19. april har fylket fredag 13.03 bestemt å avlyse/utsette denne. De jobber på spreng med å finne alternative løsninger for ny festival. Vi holder dere oppdatert! 🙂

 

 

UKM Porsgrunn og Skien 2020 blir annerledes enn tidligere. Istedenfor å arrangere ett stort arrangement i kulturhuset arrangerer vi flere mindre sjangerspesifikke arrangementer med tilhørende workshops og konserter/visninger tilpasset ulike interesser og kulturelle utrykk. Dette gjør vi på forskjellige relevante og spennende arenaer.

Se igjennom arrangementene og finn det som passer for deg.

Du kan melde deg på både workshop og konsert/visning/utstilling eller du kan melde deg på kun en av dem, det er helt opp til deg!
Du velger selv om du ønsker å kun opptre lokalt eller om du ønsker muligheten til å sendes videre til UKM fylkesfestivalen.

Ting som skjer

 1. FEB
  15
  Rockeklubben I Porsgrunn
 2. APR
  04
  Filmsentret Charlie
 3. FEB
  29
  Meierigården
 4. MAR
  23
  Arkaden Skien
 5. FEB
  19
  Underground, Gulset Fritidssenter
 6. FEB
  17
  Underground, Gulset Fritidssenter
 7. FEB
  28
  Meierigården
 8. FEB
  26
  Skien Bibliotek
 9. FEB
  23
  Meierigården
 10. FEB
  11
  Meierigården
 1. Hva er UKM?

  Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

  Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

  Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

  Les mer