Når UKM Viken møtes i Hurdal blir det mulig å dyrke interesse for e-sport, gaming og samspill i band. Vi  rigger til en e-sport turnering med publikum og kommentatorer i idrettshallen. I tillegg har vi proffe instruktører som vil lære bort alle triksene sine for de som spiller sammen med andre i band, og avslutter ... Les mer

Påmeldingen stenger tirsdag 1. november kl. 23:59

Har du startet en påmelding, kan du logge inn og redigere den her

Spørsmål?

Når UKM Viken møtes i Hurdal blir det mulig å dyrke interesse for e-sport, gaming og samspill i band. Vi  rigger til en e-sport turnering med publikum og kommentatorer i idrettshallen. I tillegg har vi proffe instruktører som vil lære bort alle triksene sine for de som spiller sammen med andre i band, og avslutter med en liten konsert på lørdag kveld. Vi satser på en stor og spennende happening med overnatting og mulighet for å treffe likesinnede i samme alder.

Hele campen er fullstendig gratis, og vi spanderer tilogmed mat på alle som deltar!
Alt du trenger å gjøre er å melde deg på, og komme deg til Eidsvoll Verk togstasjon, og så ordner vi transport frem til campen. Det er selvfølgelig også lov å få noen til å kjøre deg helt frem til Hurdal sentrum.

Vi møtes på fredag ettermiddag 4. november 2022, og sier tårevått farvel ved lunsjtider på søndag 6. november. Overnatting for alle på skolen, med voksne nattevakter.

Campen er i samarbeid med kulturavdelingen, frivilligsentralen, ungdomsrådet og fritidsklubben i Hurdal, og passer best for alderen 15-20 år.

Du kan melde deg på i fire forskjellige kategorier:

– Arrangør: Hvis du vil hjelpe til på arrangementet, det er mange oppgaver som skal gjøres i løpet av helgen.

– Media: For de som vil ta bilder og video, og legge ut dette på sosiale media i løpet av helgen.

– Dataspill: For de som vil være med på esport.

– Musikk: De som vil lære mer om samspill i band. Vi oppfordrer først og fremst allerede eksisterende band til å melde seg på. Enkeltmusikere alene kan også melde seg på, men kan komme til å få avslag hvis det ikke kommer nok påmeldinger med andre bandinstrument. Vi trenger minimum trommer, bass og en gitar/piano for å gjennomføre.