UKM Viken møtes i Lillestrøm – Imagine Art 2022

Fredag 02. – 04. september 2022 kan du være med når UKM Viken møtes i Lillestrøm.

Fredag 02. – 04. september 2022 kan du være med når UKM Viken møtes i Lillestrøm.

Her vil opplegget være musikk med fokus på studio/bransje og livespilling. Vi har også et opplegg for kunst og design.

Campen starter fredag ettermiddag og varer til søndag litt utover dagen. Det blir overnatting på Thon Hotell. Vi har kun 30 plasser, så meld deg på nå. Det er gratis å være med, men det er bindende påmelding: det vil si at det koster litt hvis du avlyser i siste liten uten gyldig grunn. Transport til Lillestrøm må hver enkelt deltaker ordne selv.

Campen er i hovedsak for unge mellom 13-19 år. De som ikke har fylt 18 år må vi ha bekreftelse fra foresatte for å være med. Du må kunne reise til og fra campen selv. Det vil være ansvarlige ledere som passer på at alle har det bra fra fredag til søndag.

UKM Viken møtes 8 forskjellige steder i Viken i 2022. Sjekk “ting som skjer” i UKM Viken.

Arrangør er UKM Viken (Akershus musikkråd) og Villa Cara i Lillestrøm kommune.