Når UKM Viken møtes i Lillestrøm blir det samtidig som åpningsuka for det nye Kulturkvartalet i byen. Det vil være mye som skjer for enhver smak. Skriver du egen musikk eller spiller i band passer denne campen for deg. Program musikkcamp: Fredag 2. sept:Fra ca 17:00 blir det aktiviteter og hyggelig sosialt samvær med opplegg på Villa ... Les mer

Påmeldingen stenger torsdag 1. september kl. 23:59

Har du startet en påmelding, kan du logge inn og redigere den her

Spørsmål?

Når UKM Viken møtes i Lillestrøm blir det samtidig som åpningsuka for det nye Kulturkvartalet i byen. Det vil være mye som skjer for enhver smak. Skriver du egen musikk eller spiller i band passer denne campen for deg.

Program musikkcamp:

Fredag 2. sept:
Fra ca 17:00 blir det aktiviteter og hyggelig sosialt samvær med opplegg på Villa Cara midt i Lillestrøm sentrum. Utendørs konserter med band (bl. annet brenn.!) og andre aktiviteter.

Lørdag 3. sept:
2 stykk workshops som tar for seg musikkbransjens mange kriker og kroker. brenn. vil holde en workshop eksklusivt for de 20 som har meldt seg på denne campen, og i tillegg blir det en workshop i studio-innspilling med musiker og tekniker Stian Hasli. Sosialt opplegg på Villa Cara på kvelden, samt gratis konsert med Jarle Bernhoft utenfor.

Søndag 4. sept:
Sove ut, stå opp, spise hotellfrokost og utveksle kontaktinfo med de nye vennene du kanskje har fått!
Du får bo på Thon Hotell Lillestrøm! Vi spanderer 🙂
Det er åpningshelgen til Lillestrøm kulturkvartal, så det vil være nok av ting som skjer!
Det beste er at alt er gratis!:)

Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på, og komme deg til Lillestrøm! (Anbefaler toget!)

Campen er i hovedsak for unge mellom 13-19 år. De som ikke har fylt 18 år må vi ha bekreftelse fra foresatte for å være med. Du må kunne reise til og fra campen selv. Det vil være ansvarlige ledere som passer på at alle har det bra fra fredag til søndag.