Når UKM Viken møtes i Lillestrøm blir det samtidig som åpningsuka for det nye Kulturkvartalet i byen. Det vil være mye som skjer for enhver smak. Skriver du egen musikk eller holder på med redesign passer denne campen for deg. Musikkopplegget: Vi vil ha et par workshops om musikkbransjen og hvordan denne fungerer. Workshoppene og opplegget for ... Les mer

Påmeldingen stenger søndag 28. august kl. 23:59

Har du startet en påmelding, kan du logge inn og redigere den her

Spørsmål?

Når UKM Viken møtes i Lillestrøm blir det samtidig som åpningsuka for det nye Kulturkvartalet i byen. Det vil være mye som skjer for enhver smak. Skriver du egen musikk eller holder på med redesign passer denne campen for deg.

Musikkopplegget:

Vi vil ha et par workshops om musikkbransjen og hvordan denne fungerer. Workshoppene og opplegget for musikk foregår på Villa Cara som er et produksjonshus med topp forhold og god atmosfære. Du vil møte andre likesinnede, kunne spille litt, og få gode tips fra flinke og aktuelle folk i musikkbransjen. Dette er samtidig det første samlingspunktet for Imagine Viken 2023. Det er kun 20 plasser, så meld deg på nå.

Vi kan bekrefte (02.06.22) at det blir en workshop med Brenn!

Redesign opplegget: 

I samarbeid med Villa Cara og Nitja senter for samtidskunst kjører vi en workshop i redesign. Her er det plass til kun 10 stykker. De som får plass vil ha en dedikert workshop med Linda Sophie Hörnquist fra KreatiVerdi. Workshoppen holdes i prosjektrommet på Nitja, og det blir egen omvisning i i den aktuelle utstillingen. Kanskje du blir inspirert!

Hold deg oppdatert her, da vi vil poste workshopholdere så fort avtalene er lagt!

Alt er gratis! (Men du må komme deg dit selv…:)